Wedstrijd zaterdag duo-tickets ***ALCATRAZA Hard Rock & Metal Festival editie 2017 ***

alcatraz2017_pe

Wedstrijd zaterdag duo-tickets

***ALCATRAZA Hard Rock & Metal Festival editie 2017 ***

Langs deze weg maken wij de 5 personen bekend die zich bij de gelukkige mogen rekenen, ze winnen namelijk een zaterdag duo-ticket van het Alcatraz Hard Rock & Metal Festival te Kortrijk, Dat van vrijdag tot zondag op de lange munte te Kortrijk zal doorgaan.
(Sport Campus Lange Munte Bad Godesberglaan 22 8500 Kortrijk)

We bedachten de volgende vragen:
* Vraag 1, Op Alcatraz staat veiligheid hoog aangeschreven via SAFETY JOGGER, en ook dit jaar is dit ook niet anders en dit onder het moto “ SAFETY SHOES FIRST” weet jij van welk jaar en in welke landen je trouwens terecht kon voor hun totale gamma aan Safety Shoes ?.

Het antwoord was dan zeer simpel te vinden op hun site  www.safetyjogger.com waarbij we lezen dat hun gamma te bekomen is in; south america + north amercia , Russia , europe, asia , africa en Australia.

* Vraag 2. welke band / gitarist, maakte ooit de korstte zet te Kortrijk ? en waarom ?

Het probleem lag aan Jeff Waters zelf, Jeff vond dat hij te laag op de affiche belande en was er zeer pissoff door geworden,  niet alleen de trip naar Europa stak hem tegen maar ook het Hotel, de koffie in de rental car was niet goed ect, ect…
Vervolgens was hij  op alles boos dat hij zelfs maar drie nummer wilde spelen, na deze nummers ging Jeff  zoals hij gekomen was, namelijk boos.  Volgens het contract voldeed hij zijn werk naar behoren zoals in een contract omschreven wordt, en kon men dan ook niets juridisch maken.   Wand dit zegt ” dat een band/artiest min 3 nummers live moet brengen” en deze eis voldeed hij en kon zodoende zijn honorarium in ontvangst nemen…  

Deze vraag had dus niemand juist, niet getreurd,  we zien het door de vingers, gezien de bezoeker deze interne mededelingen niet kon weten, en dus vrij moeilijk was. 

* Schiftingsvraag. Volgens ALCATRAZ Facebook pagina zie link  Heeft de pagina 33.527 volgers, Maar hoeveel zullen ze er op 31 juli 2017 hebben ?.
Het antwoord is ; 35.021 mensen

De Wedstrijd winnaars – zaterdag 12 augustus 2017 – 

duo-tickets zijn ?

Hierbij de winnaars van een duo-tickets van zaterdag 12 augustus 2017 te Kortrijk:
Caroline .Verleye                E-mail : caroline.verleye@telenet.be
Renald Dhond                                  : renald.dhond@gmail.com
Bjorn De Cuper                                : de_cuyper_bjorn@msn.com
Korneel Meerschaert                       : korneel.meerschaert@gmail.com
Kenny Devos                                    : devoskenny@hotmail.com 

De gewonnen personen bekomen een E-ticket toegestuurd door de ALCATRAZ organisatie zelf !
Over de uitslag / winnaar wordt door ons niet meer gecorrespondeerd. Voor Tickets en verder informatie kan je zeker terecht op de volgende link

Enjoy ALCATRAZ FEST 2017

alcatraz2017