Pinkpop 2014-Rolling Stones “Top of the bill”.

Op 12-03-2014 vond in Paradiso te Amsterdam de jaarlijkse perspresentatie van het Pinkpop 2014 evenement plaats, waarbij de Nederlandse band Epica de meeting mocht opluisteren, Waarbij de band officieel op het 45de Pinksterweekende mag performen.  De uiteindelijke bedoeling van deze voorafgaande meeting is het Pinkpop “14 totaal pakket aan de pers voor te stellen waardoor de affiche dan ook vervolledigt werd en de promo’s campagnes kunnen van start gaan.

Volgens de Nederlanders zijn de bejaarde rockers van de Rolling Stones “Top of the bill” op hun festival,  evenals Metallica en Robert Plant, u zal zich waarschijngelijk afvragen of de organisatie zicht niet vergist heeft en dat deze bezetting niet liever op Rimpelrock hadden gestaan,?  Nee niets is minder waar.    al de oudjes staan dit jaar op Pinkpop 2014. maar niet getreurd er komen ook nog leuke bands naar Landgraafonder meer Avenged Sevenfold, Mastodon, Ghost, Joe Bonamassa, Limp Bizkit en Rob Zombie ect…

Voor mensen die graag willen afzakken op zaterdag, 15 maart, om 10 uur worden de tickets aangeboden,  kostprijs 3 dagen 175 euro en een dagkaart 90 euro.

Programma van Pinkpop 2014:

Zaterdag 7 juni:
Bastille
Ed Kowalczyk
Epica
Flogging Molly
Haim
Joe Bonamassa
John Mayer
Les Djinns
Rolling Stones
White Lies

Zondag 8 juni:
Arctic Monkeys
Chef’Special
Ed Sheeran
Editors
John Newman
Limp Bizkit
North Mississippi Allstars
Paolo Nutini
Portugal. The Man
Robert Plant And The Sensational Space Shifters
Rudimental
The Boxer Rebellion
The Kooks
Twenty One Pilots

Maandag 9 juni:
Arcade Fire
Avenged Sevenfold
Biffy Clyro
Bombay Bicycle Club
Clean Bandit
Ghost
Gogol Bordello
Jake Bugg
Jett Rebel
Kodaline
Mastodon
Metallica
Rob Zombie