Photo-report at Denner Shermann  Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017.

 

Photo-report at Denner Shermann 

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival 2017.

The Swamp Stage – Friday 11 – 21:30 to 22:30

Michael Denner en Hank Shermann hun nieuwe band voorstellen, we doen het met veel plezier. De beide gitaristen vormen immers de oorspronkelijke gitaartandem van Mercyful Fate.

Zij stonden in voor het legendarische gitaarwerk op klassiekers als ‘Melissa’ en ‘Don’t Break The Oath’. Na decennia niet te hebben samen gespeeld besloten de heren nog eens de handen in elkaar te slaan, wat resulteerde in de EP ‘Satan’s Tomb’. De reactie van het metalvolkje was zo goed dat de band besoot om er vervolgens een full length tegenaan te gooien. Die kwam er in de zomer van vorig jaar met ‘Master’s Of Evil’. Ook nu waren de reacties op de nummers van deze twee invloedrijke gitaristen bijzonder lovend.

Denner/Shermann bestaat verder uit bassist Marc Grabowski (Demonica) en drummer Jens Berglid. De zoektocht naar een geschikte zanger duurde even, maar uiteindelijk kreeg Sean Peck (Cage en Death Dealer) de spot achter de microfoon te pakken. Denner/Shermann is niet de band die je vaak live aan het werk ziet, en was dus echt een Must deze band aan het werkt te zien op Alcatraz waarbij song van Mercyful Fate te horen kreeg als nooit tevoren…

 

Bekijk hier het Photo-report and 
Relife Your Gig……Day By Day
Pix by Frank-HSJ

Gemiddelde beoordeling  1 2 3 4 5fJe moet inloggen om te stemmen
a05-1_pe.jpg
a06-1_pe.jpg
a09-1_pe.jpg
a11-1_pe.jpg
a20-1_pe.jpg
a03-1_pe.jpg
a04-1_pe.jpg
a05-1_pe.jpg
a06-1_pe.jpg
a09-1_pe.jpg

[youtube id=”VVzuNBGVBGE”]

Video Credit: ThrashTrooper80