live review -Suikerrock 2017

live review -Suikerrock 2017

Vrijdag
Afgelopen vrijdag zakten we graag voor een dagje af naar Tienen om een beetje pure (punk) rock op te snuiven. Op het programma Iggy Pop – The Black Box Revelation – Rival Sons – Equal Idiots met een ijzer sterke set van Iggy Pop zet tienen volledig op zijn kop. spreekt zijn fans aan met motherfuckers en in iedere zin paseert zeker een maal fuck Iggy Pop opzijn best! The Godfather of Punk heeft een reputatie hoog te . Hij wil nog steeds uw hond zijn ( I Wanna Be Your Dog )
Zaterdag
De tweede festival dag The Lighthouse-Tout Va Bien-Coely-Tinie Tempah- Bazart- Lost Frequencies De markt in tienen was volledig uitverkocht! Coely en bazart zet de markt in vuur en vlam. daar na was het de beurt aan Lost Frequencies met deze sympathieke jongen gingen we de nacht in en iedereen tevreden naar huis deed gaan.

Zondag
Het tiense stadsfestival werd zondag afgesloten door Kaatje-just like me-Laura Tesoro-Niels Destadsbader-Matt Simons-Soulsister-Status Quo-Zucchero De Britse band Status Quo speelde een leuke set het publiek was volledig in de ban hun hits Down Down-Whatever You Want en Roll Over Lay Down ……. Daar na was het de beurt aan Zucchero die het publiek ook op vele hits trakteerde! Met twee prachtige concerten van Status Quo en Zucchero werd deze editie van suikerrock prachtig afgesloten!

Report/Pix: Wim Wuyts