live review-Linkerwoofer 2017

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus 2017 is het weer tijd voor het gezellige festival Linkerwoofer. Heerlijk genieten van livemuziek met uitzicht op de stad Antwerpen.

 

Vrijdagavond stonden onder meer de Nederlandse singer-songwriter Jett Rebel en de Antwerpse rocker Admiral Freebee op het podium met hun stevige gitaren! De Compact Disk Dummies met hun vette electropunkrock mengen met felle beats een onstuimige live-set. De Tent, waar beginnende talenten en een paar gevestigde waarde Stef Kamil Carlens muzikale duizendpoot (zita swoon) hun muzikaal talent konden laten zien. De prettig gestoorde dj’s van Discobar Galaxie de perfecte afsluiter van de eerste avond op naar dag twee na deze grandioze eerste dag

 

Zaterdag komt Kapitein Winokio langs voor de aller kleinste André Brasseur & Band, Ertebrekers, is een Belgische band met Flip Kowlier als leadzanger. Absynthe Minded Dit jaar verschijnt er dan eindelijk een nieuw album, Jungle Eyes ! Rockveteraan Tom Barman met Magnus die dit festivalseizoen maar een keer buiten komt! En in de tent met onder meer opkomend talent zoals Tarbat, Glitterpaard de Sparklehorse tribute band, Maurits Pauwels Groep, DAAU, Kapitan Korsakov met het zwaardere werk en Rheinzand .

 

topweekend op linkeroever( Linkerwoofer )

Report/Pix: Wim Wuyts