Let There Be Rock VII Schriek, Antwerpen, Belgium zaterdag 14 april 2018

Dark sabbath  – Black Sabbath tribute

Dark Sabbath mocht de aftrap geven. Deze tribute band bestaande uit 4 muzikanten spelen met volle overgave de songs van Black Sabbath. De fans werden ge trakteert op een playlist van de beste Sabbath songs! deze ouwe rockers staan voor stevigheid, ambiance en klasse! ze zetten de hele rockgeschiedenis van de legendarische rocker Ozzy Osbourne op zijn kop. Dit was blijkbaar eerste try out waar weinig van te merken was topprestatie!

For Evigt – Volbeattribute

For Evigt de Nederlandse, Volbeattribute brengt een eerbetoon aan de mannen van Volbeat. De ultieme mix tussen Johnny Cash, Metallica en Elvis! For Evigt bestaat uit vijf gasten met een grote liefde voor Volbeat uit Denemarken. Met herkenbare meezingers als A Warrior’s Call en het prachtige Lola Montez de band. Neemt het publiek mee op een roller Coster! en als afsluiter brengen ze nog het stevige Still Counting. Michael Poulsen zou beginnen blozen bij het horen van deze jongens.

Black Gadget – rock coverband

Black Gadget trakteerden ons op stevige covers met de nodige ambiance, rock ‘n roll op zijn best! Deze band weet van aanpakken. Met een gevarieerd aantal covers behoord Black Gadget zeker tot de top van de coverband. Tot in de perfectie gebrachte songs. Nummers Radar Love, Rocking in the free world en Killing in the name of werden luidkeels meegezongen. Het beste nummer werd tot laatste gehouden het prachtige The Wall waar Black Gadget hun volledige eigen versie van heeft gemaakt gewoon prachtig. Een waardige afsluiter Let There Be Rock VII!

Report/Pix: Wim Wuyts