DOGANOV “Twincest Games” Wedstrijd 2019

Frederic Cipriani (synths & programming) Filip Marchal (guitars) Karl Cleeren (vocals) Photo: Frank-HSJ.

DOGANOV “Twincest Games”

Wedstrijd 2019

Naar aanleiding van DOGANOV’s hun geweldige openings gig op 18 Mei anno 2019, samen met La Muerte at De klinker te Aarschot waarbij we graag bij waren, we konden we nu een leuk gesprekje zomaar 5x E.P. cd’s bemachtigen van deze geweldige Belgische band.

Zoals je weet brengt Doganov in een eigenwijze een geweldige mix van EBM, new wave, metal en Electro overgoten “wall of sound” waar men moeilijk bij kan stilstaan, killer electronica, epische gitaren en donkere massieve vocalen  geven deze band een bepaalde sfeer die je zeker moet horen en gaan bekijken.

We mogen dan 5x expenplaren deze E.P. “Twincest Games”  release weggeven via een prijsvraag. 

Zoals je weet bekom je bij Rock-Pix Media  niets geheel gratis en moet je er wel wat voor doen. Zodoende maken we er weer eens een lekker wedstrijdje ervan.

Zo bedachten we de volgende vragen:

Vraag 1) Ergens op YouTube is er een coverversie van Hurt van NIN op welk HTTP adres vind ik deze ?

Vraag 2) in welk jaar werd de band gevormd ?.

 * Schiftingsvraag. Heeft de pagina 1038 volgers, Maar hoeveel zullen ze er op 25 Augustus 2019 hebben ?.

(zie link https://www.facebook.com/Doganov.be/ )

Wetstrijd loop tem 01 September 2019 – 12u. antwoorden via mail naar Info@rock-pix.com

De winnaars worden via mail gecontacteerd , verdere communicatie is niet van toepassing.

AANDACHT Only for RPM Likers !!!
Zonder onze Rock-Pix en DOGANOV pagina te likken kan je niet meedoen en wordt je insturen verworpen.


Bio. De Belgische band Doganov werd opgericht in 2010.
Om hun muziek te beschrijven, moet je denken dat Rammstein Praga Khan ontmoet. De band is er in geslaagd het  industrieel, EBM, new wave, metal en rock te combineren in een dansbare sound met ballen.

Doganov noemt hun muziek dan ook  ‘something dark to dance to‘’, wat ook de titel is van hun eerste EP was en uitgebracht werd in 2013. waarbij en meteen erna een  single ‘History’ werd uitgebracht en wederom op goede feedback kon rekening in het zwaarder metal en in de Dark wave scene waardoor er verschillende headlining-shows uitvloeide met niemand minder dan Punish Yourself, Shaârgoth, Die Krupps en La Muerte om er maar enkele te noemen.

In 2015 bracht Doganov hun eerste volledige album ‘Conducting Chaos’ uit, dat werd gemixt door Dee-J Moens uit La Muerte en dat ook een coverversie bevat van de beruchte track ‘HeadHunter’ van Front 242, die ze ook al te graag live uitvoeren.

Doganov maakte remixes voor de Amerikaanse elektronische band I: Scintilla (Skin Tight en Mercy Screams), niet alleen werft Doganov bekentijd , maar ook in het Belgische electrorock circuit leverde reeds werk voor Goose (What You Need remixes) en op de b-side remixes van onze franstalige La Muerte’s Headhunter vinyl album (Whack This Guy).Hun nieuwste single ‘Twincest’ werd uitgebracht in 2018 en klinkt opwindend, punchy, strak en nog steeds met de nodige en pakkende melodie erachter.

.

Boekingsagent
info@doganov.be +32 (0)486 36 27 21